Բաղադրամասեր
Դեղնուց - 3 հատ,
Շաքարավազ - 50 գ,
Աղ - 2 գ,
Վանիլային շաքար - 15 գ,
Կաթ - 270 գ,
Չոր խմորիչ - 5-11 գ,
Ալյուր - 500 գ (4 բաժակ),
Կարագ - 50 գ (2 ճաշի գդալ),
Եփած խտացրած կաթ - 350 գ (1 հատ),
Շաքարի փոշի - 1 ճաշի գդալ,
Բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/15383?fbclid=IwAR35g8CT5yP9MF0PumwDKXSCkqs3Ds2YIG-v9twpi6ATy7EVeyFm-AMd8e4
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել