Բաղադրամասեր
250 մլ տաք ջուր,
1 հատ ձու,
5-6 գ աղ,
1 ճ/գ ձեթ,
550 գ ալյուր։
Միջուկի համար
500-550 գ միս,
3-4 պճեղ սխտոր,
150 գ ալյուր,
8 գ աղ,
1 գ պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/15244?fbclid=IwAR14QcxJT8cov9gy7xuQpYLPuScmP_Edn6nAr1NHxnHVedhdnzD4WsxGjtM
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել