Բաղադրիչներ

  1. Լոլիկ – 1 կգ
  2. Սխտոր – 10 պճեղ
  3. Ձիթայուղ – 1/3 բաժակ
  4. Կանաչ չիլի պղպեղ – 1 հատ
  5. Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ
  6. Մաղադանոս – 1 փունջ

Պատրաստման եղանակը

  1. Լոլիկները կեղևազրկել և կտրատել:
  2. Սխտորը ճզմել, չիլի պղպեղը մաքրել սերմերից և կտրատել:
  3. Կաթսայի մեջ խառնել սխտորը, լոլիկը, չիլի պղպեղը և ձիթայուղը, կտրատել մաղադանոսը:
  4. Եփել 20 րոպե, համեմել աղով, ավելացնել կիտրոնի հյութը: Սոուսը մատուցել ձկան կամ ծովախեցգետնի հետ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել