Բաղադրամասեր
Ալյուր - 400 գ,
թթվասեր - 220 մլ,
կարագ - 130 գ,
սոդա - 1 թեյի գդալ,
աղ - մի պտղունց,
Միջուկի համար ՝
ընկույզ - 150 գ,
շաքարավազ - 120 գ,
կարագ - 50 գ,
վանիլային շաքար - 5 գ։
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ Հայերի սիրած քաղցրավենիքը․ Դիտեք այն պատրաաստելու եղանակը
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել