Բաղադրամասեր
Խմորի համար՝
Կարագ - 100 գ,
Շաքարավազ - 180 գ,
Ձու - 3 հատ,
Փխրեցուցիչ - 1 թեյի գդալ,
Ալյուր - 480-500 գ,
Կրեմի համար՝
Կարագ - 180 գ,
Խտացրած կաթ - 1 բանկա (370-400 գ),
Կակաո - 2 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/15190?fbclid=IwAR2w4Ghq7k2ya3MEKNmA2wZ8XQPLWn_dJJMHZkZ3iYnAu7lKPKg0Diw2rOs
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել