Բաղադրամասեր
320 մլ տաք ջուր,
7 գ չոր խմորիչ (20 գր թարմ),
1-1,5 թեյի գդալ աղ,
4 ճաշի գդալ բուսայուղ,
+/- 430 գ ալյուր,
50 գ վարսակի ալյուր,
2 ճաշի գդալ սերմ (քնջութի, կտավատի, դդմի, արևածաղկի)
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/14658?fbclid=IwAR0DV4z1L-m6Xb3Hp8POTYy8_GuzNx87gVYccHeR8q4EurjFyibubKGIyWc
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել