Բաղադրամասեր
Ալյուր՝ 260 գ,
Շաքարավազ՝ 180 գ,
Ձու՝ 3 հատ,
Բուսական յուղ՝ 100 մլ,
Կաթ՝ 200 մլ,
Փխրեցուցիչ՝ 15 գ,
Վանիլային շաքարավազ՝ 2 թեյի գդալ,
Չամիչ՝ 50 գ,
Ընկույզ՝ 100 գ։
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/14659?fbclid=IwAR0jAya15kzBDT-L3a-yrf_969MwfOwuj3SJwj7yODQK25G4VfBfrU1AgJM
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել