Ծիլերը կենդանի ֆերմենտներ են, որոնք կարող են շատ հիվանդություններից բուժել և երիտասարդացնել մարմինը, ազատել ավելորդ քաշից և լավացնել օրգանիզմի ընդհանուր վիճակը:

Ցորենի, կտավատի, գարու, առվույտի, մանանեխի, դդմի, արևածաղկի, աղվեսագու, սիսեռի ծլած հատիկներն առավելագույն կենսական էներգիա ունեն, օրգանիզմին ակտիվություն են տալիս:

Ներկայացնում ենք հին առողջացնող միջոց՝ երկարակեցության գաղտնի բաղադրատոմս:

  1. Վիտամինային բում

Ծլած հատիկները պարունակում են մեծ քանակությամբ վիտամիններ, միկրոտարրեր, անփոխարինելի ամինաթթուներ:

2. Երիտասարդության աղբյուր

Հատիկների ծիլերն օգնում են պահպանել և երկարացնել երիտասարդությունը հակաօքսիդանտների մեծ քանակի շնորհիվ: Դրանք ոչ միայն մարդուն երիտասարդացնում են արտաքուստ, այլև ներքին բոլոր օրգաններին օգնում են լիարժեք գործել:

3. Կայուն իմունիտետ

Ծլած հատիկներում պարունակվող կենսաբանորեն ակտիվ նյութերը լավացնում են իմունային համակարգի աշխատանքը:

4. Նյարդային համակարգ

Այդպիսի սնունդն օգնում է կարգավորել հուզական ֆոնը: Մեղմանում են ընկճախտի և տագնապային վիճակները, նորմալանում է տրամադրությունը, ավելանում է դիմադրությունը սթրեսներին:

5. Ինտիմ առողջություն

Տղամարդկանց պոտենցիան լավանում է, նոմալանում է կանանց դաշտանային ցիկլը և հորմոնալ հավասարակշռությունը: Վերանում է մաստոպաթիան:

6. Ամուր անոթներ

Կենդանի սննդի օգտագործումը նորմալացնում է ճնշումը, նվազեցնում է մետեոկախվածությունը:

7. Հրաշալի տեսողություն

Նույնիսկ արտահայտված կարճատեսության դեպքում ծիլերում պարունակվող նյութերն օգնում են զգալիորեն լավացնել տեսողությունը:

8. Գեղեցկություն

Հավերժ երիտասարդ Լիզ Թեյլորը և գրավիչ Ջեյն Ֆոնդան իրենց սննդակարգում մեծ տեղ հատկացրին երիտասարդ ծիլերի նուրբ կանաչուն:

Նրանց օրինակին հետևեցին թոփ-մոդելներ՝ դեմքի լավ գույն, սպիտակ ատամներ, առաձգական մաշկ, փայլուն մազեր ունենալու համար:

9. Քաշի նվազում

Նախաճաշին ծլած հատիկներ օգտագործիր: Դրանք օրգանիզմը կհագեցնեն բոլոր անհրաժեշտ նյութերով, էներգիա կտան, կնվազեցնեն ախորժակը:

10. Առույգություն և ուժ

Պարբերաբար ծլած հատիկեղեն օգտագործողները մեծ էներգիա են ունենում:

Ծլած սերմերով դիետան էժան է: 1 կգ չոր սերմերից ստացվում է 2 կգ «պատրաստի» սնունդ (ջուր կլանելու արդյունքում):

Ծլած հատիկներն ավելի լավ է՝ առանց ջերմային մշակման օգտագործել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել