Բաղադրամասեր
100 գ ալյուր,
250 մլ կաթ,
50 գ շաքարավազ,
40 գ մանի,
1 հատ դենղուց։
Խմորի համար
25 գ թարմ դրոժներ,
100 մլ տաք ջուր,
540 գ ալյուր,
1/3 թ/գ աղ,
125 գ շաքարավազ,
1 տուփ վանիլ,
80 գ կարագ,
110 գ թթվասեր,
2 հատ դենղուց,
15 հատ սպիտակուց։
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/13522?fbclid=IwAR2zUHFKN8bCObo-k0df93LnRHTFOxTNvFmZj5ZVkWg_t5rl_9Gt-ALeFhU
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել