Բաղադրամասեր

Բիսկվիթի համար՝ 

Ձու - 5 հատ,

Ալյուր - 130 գ,

Շաքարավազ - 120 գ,

Վանիլային շաքար - 10 գ,

Կակաոյի փոշի - 2-3 թեյի գդալ,

Օշարակի համար՝

Ջուր - 1/2 բաժակ,

Շաքարավազ - 1/2 բաժակ,

Կրեմի համար՝ 

Կարագ - 200 գ,

Կաթնաշոռ - 200 գ,

Շաքարի փոշի - 80 գ,

Թթվասեր - 1 ճաշի գդալ  

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել