Բաղադրամասեր
Բալի մուրաբա (կարող եք այլ մուրաբա ընտրել) - 500 մլ,
Ալյուր - 400 գ,
Կարագ - 150 գ,
Ձու - 3 հատ,
Շաքարավազ - 5 ճաշի գդալ,
Թթվասեր - 2 ճաշի գդալ,
Փխրեցուցիչ - 1 թեյի գդալ
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/13351?fbclid=IwAR1BShSPgQ3ajwyy2mafJR8xGXAvh6VqOImAdG5WIo1toLrZA0sMStY9l40
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել