Բաղադրամասեր

Խմորի համար՝
կաթ - 60 մլ,
կարագ - 2 ճաշի գդալ,
ալյուր - 100 գ,
եգիպտացորենի օսլա - 2 ճաշի գդալ,
փխրեցուցիչ - 1 թեյի գդալ,
ձու - 3 հատ,
աղ - մի պտղունց,
շաքարավազ - 150 գ,

Միջուկի համար՝ 
կիտրոնի հյութ - 30 մլ,
կիտրոն - 1 հատ,
ձու - 3 հատ,
շաքարավազ - 100 գ,
կարագ - 50 գ,
շաքարի փոշի

Պատրատման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել