Բաղադրամասեր
Խմորի համար՝
Ձվի դեղնուց՝ 4 հատ (80 գ),
Շաքարավազ՝ 50 գ,
Աղ մի պտղունց,
Վանիլ՝ 1 թեյի գդալ,
Կարագ՝ 200 գ,
Փխրեցուցիչ՝ 8 գ,
Ալյուր՝ 320 գ,
Բեզեի համար՝
Ձվի սպիտակուց՝ 4 հատ (150 գ),
Շաքարի փոշի՝ 150 գ,
Աղ մի պտղունց,
Վանիլ՝ 1 թեյի գդալ,
Նուշի ալյուր՝ 80 գ,
Մուրաբա (հաղարջ)՝ 400 գ,
Կրեմի համար՝
Կաթ՝ 500 մլ,
Շաքարավազ՝ 150 գ,
Ձու՝ 2 հատ,
Աղ՝ մի պտղունց,
Վանիլ՝ 1 թեյի գդալ,
Եգիպտացորենի օսլա՝ 50 գ,
Կարագ (փափուկ)՝ 150 գ։
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/13037?fbclid=IwAR17bDyWc9hrrzJatG3kBnTG8TOk0nin1YrD9z8T-7IJ_LKzk92VeUS90GE
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել