Բաղադրամասեր

Գազար՝ 1 հատ,
Կաթ՝ 150 մլ,
Ձու՝ 2 հատ,
Դարչին՝ 1 թեյի գդալ,
Փխրեցուցիչ՝ 1 թեյի գդալ,
Նարինջ,
Եգիպտացորենի ալյուր՝ 3 ճաշի գդալ,
Վարսակի ալյուր՝ 5 ճաշի գդալ,
Մեղր՝ 2 ճաշի գդալ,
Կրեմի համար՝ 
Կաթնաշոռ՝ 300 գ,
Կարագ՝ 150 գ,
Շաքարավազ՝ 80 գ,
Վանիլ,
Թթվասեր՝ 3 ճաշի գդալ,
Չորացրած մրգեր,
Չամիչ։

 

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել