Բաղադրամասեր
Գազար՝ 1 հատ,
Կաթ՝ 150 մլ,
Ձու՝ 2 հատ,
Դարչին՝ 1 թեյի գդալ,
Փխրեցուցիչ՝ 1 թեյի գդալ,
Նարինջ,
Եգիպտացորենի ալյուր՝ 3 ճաշի գդալ,
Վարսակի ալյուր՝ 5 ճաշի գդալ,
Մեղր՝ 2 ճաշի գդալ,
Կրեմի համար՝
Կաթնաշոռ՝ 300 գ,
Կարագ՝ 150 գ,
Շաքարավազ՝ 80 գ,
Վանիլ,
Թթվասեր՝ 3 ճաշի գդալ,
Չորացրած մրգեր,
Չամիչ։
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/12664?fbclid=IwAR2gl_1zgYNTQPLrZBMvhkuwJgXQ6QSKCqGpw_H4HOIOEEgUMepQfIgto_g
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել