Խառը թթու դնելու մեջ ոչ մի դժվար բան չկա։ Պարզապես պետք է աղի ճիշտ չափաբաժին ընտրեք և բաղադրամասերի լավ համադրություն։
Սիրով ցույց եմ տալիս, թե ինչպես ճիշտ թթու դնել։ Խառը թթվի պատրաստման այս տարբերակով այն կստացվի խրթխրթան ու, կարևորը, չի լխկի։ Դիտեք պատրաստման եղանակը․
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/11989?fbclid=IwAR26fXo5IDRcyTXw_VCPxLjdCN90N5IlxE9ulUcFEoiKuGJQG3kJWuNs6Xo
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել