Բաղադրամասեր
Բիսկվիտի համար՝
Ձու - 4 հատ,
Ալյուր - 100 գ,
Շաքարավազ - 80 գ,
Վանիլային շաքար - 8 գ,
Կաթնագույն շերտի համար՝
Կաթնաշոռ - 500 գ,
Սերուցք՝ առնվազն 30%, սառը - 500 մլ,
Շաքարավազ - 300 գ,
Թթվասեր կամ մածուն - 150 գ,
Ջուր - 150 մլ,
Ժելատին - 40 գ,
Վանիլային շաքար - 10 գ,
Նարնջագույն շերտի համար՝
Նարնջի հյութ - 500 մլ,
Ժելատին - 25 գ,
Շաքարավազ - 2 ճաշի գդալ,
Ձևավորման համար՝
Նարինջ - 1 հատ,
Թարմ անանուխ,
Շաքարի ուլունքներ
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/11899?fbclid=IwAR10wW297z1EfsZEx7JP0z4mi61zkAzqYwI3TCJSTowCvW2i0nU_U3wcuq4
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել