Բաղադրամասեր

Խմորի համար ՝ 
1 հատ միջին չափի ձու,
70 գր շաքարավազ,
130 մլ կաթ,
60 գր կարագ,
+/- 180 գր ցորենի ալյուր,
5 գր փխրեցուցիչ (1 թեյի գդալ),
Մի պտղունց աղ, վանիլին,

Միջուկի համար ՝ 
5 գր ժելատին + 30 մլ ջուր,
110 գր շաքարավազ + 30 մլ ջուր,
10 գր կիտրոնի հյութ (1 ճաշի գդալ),

Գլազուրի համար ՝ 
100 գր սերուցք (ավելի քան 30%)
100 գր մուգ շոկոլադ

 

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել