Բաղադրամասեր
50 գ կարագ,
50 մլ կաթ,
80 գ շաքարավազ,
125 գ ալյուր,
2 հատ ձու,
1 թ/գ փխրեցուցիչ,
1 թ/գ վանիլային շաքարավազ,
1 թ/գ կակաո,
1 թ/գ կիտրոնի հյութ։
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/11734?fbclid=IwAR1_-Pszj0cJ2VuxCfDJFYIH9Hhh72CgYKzNTjAWjnKI2glcSuPiC2Fa38I
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել