Բաղադրամասեր
Խմորի համար՝
750 գ ալյուր,
11 գ չոր դրոժներ,
500 մլ մածուն,
2 հատ ձու,
1 թ/գ աղ,
1 ճ/գ շաքարավազ,
5 ճ/գ ձեթ։
Միջուկի համար՝
500 գ միս,
100 գ բրինձ,
100-150 մլ արգանակ,
Աղ՝ ըստ համի,
Սև պղպեղ՝ ըստ համի։
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/11716?fbclid=IwAR0yrgAzngvCjhzNLPZj_k-gFp5nvTWYBt8OqYFdNUxTotgyC85uFdU_Mow
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել