Բաղադրամասեր

350 գ ալյուր,
200 գ շաքարավազ,
5 ճ/գ կակաո,
10 գ փխրեցուցիչ,
1/2 թ/գ սոդա,
1 թ/գ խնձորի քացախ,
Վանիլ՝ ըստ համի,
2 հատ ձու,
200 մլ կաթ,
100 մլ ձեթ,
200 մլ եռացրած ջուր։

Կրեմի համար
150 գ կարագ,
230 գ խտացրած կաթ։

Գլազուրի համար
100 գ շոկոլադ,
30-50 մլ կաթ։

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել