Բաղադրամասեր

Խմորի համար՝
Կաթ - 150 մլ,
Կարագ - 100 գ,
Ձու - 3 հատ,
Շաքարավազ - 4 ճաշի գդալ,
Աղ - 1/3 թեյի գդալ,
Ալյուր - 450-500 գ,
Չոր խմորիչ - 8 գ,
Միջուկի համար՝ 
Կաթնաշոռ - 250 գ,
Դեղնուց - 1 հատ,
Շաքարավազ - 2 ճաշի գդալ,
Վանիլային շաքար - 1 տուփ,
Չամիչ - 50 գ։

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել