Բաղադրամասեր

500 գ տավարի միս,
500 գ խոզի ճարպ,
1,5 կգ խոզի միս,
40 գ աղ +5 գ նիտրիտ աղ (6,25%),
1 թեյի գդալ աղացած սև պղպեղ,
0.5 թեյի գդալ հոտավետ պղպեղ,
0,5 թեյի գդալ հիլ,
1 թեյի գդալ սխտորի փոշի,
1 թեյի գդալ շաքարավազ,
30 գ կաթի փոշի,
250 մլ սառը ջուր

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել