Բաղադրիչներ
- սմբուկ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
Սմբուկի մի մասը կեղևով ենք կտրաստում, իսկ մյուս մասը՝ ոչ։
Չորացնում ենք արևի տակ կամ ջեռոցում։
Որպեսզի սմբուկները չփչանան, պահում ենք այն չոր ու տաք տեղում։
Չորացրած սմբուկը ձմռան համար պատրաստ է։ Լցնում ենք կտորե տոպրակների մեջ ու պահում ենք։
Չորացնում ենք արևի տակ կամ ջեռոցում։
Որպեսզի սմբուկները չփչանան, պահում ենք այն չոր ու տաք տեղում։
Չորացրած սմբուկը ձմռան համար պատրաստ է։ Լցնում ենք կտորե տոպրակների մեջ ու պահում ենք։
Չորացրած սմբուկը ձմռանը կարելի է օգտագործել աղցաններ պատրաստելիս։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել