Թեև բոլորին է հայտնի, որ նախաճաշը շատ կարևոր է սննդի ամենօրյա ռեժիմի համար, սակայն շատերը այն անտեսում են ժամանակի կամ ախորժակի բացակայության պատճառով: Սակայն նախաճաշը լավ աշխատանքի գրավականն է՝ հաղորդում է «Ռոսբալտ»-ը:
Բրիտանացի սոցիոլոգների՝ վերջերս կատարած հետազոտությունը ապացուցել է, որ նախաճաշը օգտակար է ոչ միան առողջության համար, այլև ֆինանսական վիճակի, անգամ երկրի տնտեսության համար:
Փորձագետները պարզել են, որ չնախաճաշած աշխատակիցները Մեծ Բրիտանիային բերում են մոտ 300 մլն ֆունտ սթեռլինգի վնաս:
Հարցումները ցույց են տվել, որ նախաճաշում է բրիտանացիների 59%-ը:
Համեմատական հետազոտությունը ցույց է տվել, որ չնախաճաշած աշխատակիցները աշխատում են ավելի քիչ արդյունավետությամբ ու օրվա մեջ կորցնում են միջինը 82 րոպե աշխատաժամանակ, քանի որ չեն կարողանանում կենտրոնանալ, ու հաճախ պահանջվում է հանգիստ:
Աղբյուրը` 1in.am
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/alvina.babayan/posts/4893497666048?notif_t=close_friend_activity
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել