Այս խմորը հարմար է շատ բաղադրատոմսերի համար, քանի որ ստացվում է շատ փափուկ և նուրբ:
Բաղադրիչներ
✓ 100 գր կարագ
✓ 150 գր ալյուր
✓ 50 գր շաքարավազ
✓ Աղ
Պատրաստման եղանակը
- Սկզբում փափկեցնում ենք կարագը պատառաքաղով, ապա ավելացնում ենք շաքարավազը և լավ խառնում:
- Այնուհետև ավելացնում ենք ալյուրը և հունցում խմորը:
- Պատրաստի խմորն անհրաժեշտ է կես ժամ դնել սառը տեղ։
- Փխրուն բլիթներն ուղղակի հալվում են բերանում:
Բարի ախորժակ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել