Ճակնդեղը չափազանց առողջարար բանջարեղեն է, սակայն համի պատճառով շատերն այն չեն սիրում: 
Ձեզ եմ ներկայացնում մի քանի պատճառ, թե ինչո՞ւ պետք է օգտագործել ճակնդեղի հյութը:

1. Ճակնդեղն օգտակար է աչքերի առողջության համար:

2. Ճակնդեղի հյութը կանխարգելում է բջիջների վնասվելն ու հեռացնում ազատ ռադիկալներն օրգանիզմից բետալին պիգմենտների շնորհիվ:

3. Ճակնդեղի հյութը բարձրացնում է արյան մեջ երկաթի մակարդակը: Բացի երկաթից՝ հյութը պարունակում է հակաօքսիդանտներ, որոնք կարգավորում են հեմոգլոբինի նորմալ մակարդակը, իսկ երկաթը լավացնում է արյան շրջանառությունը:

4. Հյութն էներգիա է հաղորդում:

5. Իջեցնում է արյան ճնշումը (ընդամենը օրական մեկ բաժակ օգտագործելու դեպքում):

6. Հյութի մեջ առկա մագնեզիումի շնորհիվ հաղթահարվում է սթրեսը:

7. Եթե մարսողական խանգարումներ ունեք, կանոնավոր կերպով օգտագործեք ճակնդեղի հյութը: Այն մաքրում է աղիները և կարգավորում դրանց աշխատանքը:

8. Բարձրացնում է իմունիտետը, հետևաբար, ձեր օրգանիզմն ավելի արագ և արդյունավետ կերպով է պայքարում ինֆեկցիաների դեմ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել