Բաղադրիչներ
- կարագ - 200 գ
- կաթի փոշի - 200 գ
- կակաո - 3 ճգ
- շաքարավազ - 250 գ
- շաքարի փոշի - 5 ճ/գ
- ջուր - 100 մլ
Պատրաստման եղանակը
Ջուրն ու շաքարավազը հասցնում ենք եռման, ավելացնում ենք կարագը և խառնում այնքան, մինչև զանգվածը թանձրանա: Կաթի փոշին խառնում ենք կակաոյի հետ և լցնում զանգվածի մեջ:
Գնդիկներ ենք ձևավորում:
Թաթախում ենք սկզբում շաքարի փոշու, այնուհետև՝ կակաոյի մեջ:
Ահա և վերջ:
Գնդիկներ ենք ձևավորում:
Թաթախում ենք սկզբում շաքարի փոշու, այնուհետև՝ կակաոյի մեջ:
Ահա և վերջ:
Համեղ տրյուֆել, որը պետք է վայելենք մեկ բաժակ սուրճով։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել