Բաղադրիչներ

1. Բազուկ – 5 հատ
2. Նարինջ – 1/2 հատ
3. Սխտոր – 1-2 ատամիկ
4. Բալզամիկ քացախ – 1 ճ/գ
5. Ձիթայուղ – 5 ճ/գ
6. Թարմ կանաչի
7. Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Եփած բազուկը քերել խոշոր քերիչով: Սխտորը ճզմել, իսկ կանաչին մանրացնել:

2. Քամել նարնջի հյութը և խառնել ձիթայուղի և բալզամիկ քացախի հետ:

3. Խառնել բազուկը կանաչու և սխտորի հետ, ավելացնել աղ և պղպեղ: Աղցանի վրա լցնել նարնջաքացախային խառնուրդը, նորից խառնել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել