Ձեզ եմ ներկայացնում սննդի մեջ դդմի կորիզ օգտագործելու 9 պատճառ.
1. հարուստ է ֆոսֆորով, մագնեզիումով, մանգանով, երկաթով, պղնձով, ցինկով, K, B, E վիտամիններով,
2. նվազեցնում է խոլեսթերինի մակարդակը,
3. օգնում է քնել,
4. նվազեցնում է դեպրեսիվ վիճակները,
5. պաշտպանում է օստեոպորոզից,
6. կանխում է երիկամներում քարերի առաջացումը,
7. մակաբույծներին հանում է օրգանիզմից,
8. նվազեցնում է բորբոքումն արտրիտի դեպքում
9. օգտակար է շագանակագեղձի համար:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/vrezh.osipyan/posts/1790369104418534
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել