Շատ մարդիկ ունեն հիշողության հետ կապված խնդիրներ։ Ժամանակակից կյանքում մենք շատ տեղեկատվություն ենք ստանում, և շատ քիչ ժամանակ է մնում հանգստանալու համար։

Եվ որպես հոգնածության հետևանք ի հայտ են գալիս մոռացկոտության նշաններ, տեղեկատվությունը հիշելու դժվարություններ, և նվազում է կենտրոնացումը։

Առաջին քայլն ուղեղի աշխատանքը լավացնելու համար հանգիստն է։ Ընդմիջեք աշխատանքի ժամանակ՝ լսելով երաժշտություն, գիրք կարդալով կամ պարզապես քայլեք։

2-րդ քայլը համարվում է սննդակարգը, որը պետք է հարուստ լինի օգտակար նյութերով։ Փորձեք ձեր սննդակարգ մտցնել ընկույզը, կանաչիների սերմերը և տերևները։

Այսօր առաջարկում ենք  ձեզ մի հրաշալի միջոց, որը կօգնի ակտիվացնել ուղեղի աշխատանքը, լավացնել հիշողությունը և կանգնեցնել ուղեղի ծերացման բնական գործընթացը։

Այն պարունակում է պարզ բաղադրիչներ, որոնք հասանելի են բոլորին և թանկ չարժեն։

Այդ բաղադրիչները հարուստ են վիտամիններով և հանքանյութերով, որոնք անհրաժեշտ են ուղեղի համար։ Դրանք ունակ են թարմացնել հիշողությունը։

Բաղադրիչներ՝

  • 1 հասած փոքր բանան,
  • 1 խնձոր,
  • 2 ճաշի գդալ վարսակի փաթիլներ,
  • 1 բաժակ մաքուր ջուր,
  • 1 ճաշի գդալ քունջութ,
  • 5 մաքրած հունական ընկույզ,
  • 500 մգ գարեջրի խմորիչ հաբեր (գնել դեղատնից, օգտագործումից առաջ մանրացնել մինչև փոշիանալը)։

Պատրաստումը՝

Բլենդերի մեջ դրեք քունջութը, վարսակի փաթիլներ, ընկույզը և մանրացրեք, այնուհետև ավելացրեք ջուր և նորից լավ խառնեք։ Այդ ամենից հետո ավելացրեք մնացած բաղադրիչները և նորից խառնեք այնքան, մինչև ստանաք միատարր զանգված։

Ավելի լավ արդյունքների համար ավելացրեք մի փոքր չամիչ, 3 արմավ և մեղր՝ ըստ ճաշակի։

Խորհուրդ է տրվում օգտագործել 1-2 անգամ օրվա ընթացքում, սնունդի օգտագործման միջակայքում մեկ ամիս շարունակ։ Ցանկալի է կրկնել այս բուժման կուրսը տարեկան 4-5 անգամ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել