Բաղադրիչներ
- ջուր - 250 մլ
- կարագ - 100 գ
- աղ - 1 պտղունց
- ալյուր - 250 գ
- ձու - 5 հատ
Պատրաստման եղանակը
Ջուրը, կարագը և աղը լցնում ենք կաթսայի մեջ և մարմանդ կրակի վրա եռացնում:
Անմիջապես ավելացնում ենք ալյուրը և խառնելով խմոր պատրաստում:
Հատ առ հատ ավելացնում ենք ձվերը և թիակի օգնությամբ անընդհատ խառնում:
Եփովի խմորը պատրաստ է:
Անմիջապես ավելացնում ենք ալյուրը և խառնելով խմոր պատրաստում:
Հատ առ հատ ավելացնում ենք ձվերը և թիակի օգնությամբ անընդհատ խառնում:
Եփովի խմորը պատրաստ է:
Պատրաստեցինք շատ հաջող եփովի խմոր, որով կարող ենք շատ համեղ էկլերներ պատրաստել։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել