Բաղադրիչներ

1. Կաթ – 200 գ
2. Շաքարի փոշի – 200 գ
3. Կարագ – 20 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Խառնել բոլոր մթերքները և ցածր կրակի վրա հասցնել եռման:

2. Եռալուց հետո բարձրացնել կրակը և եփել ուղիղ 10 րոպե:

3. Սկզբում զանգվածը շատ ջրիկ կլինի: Այդպես էլ պետք է լինի: Անջատել կրակը և սառեցնել:

4. Խտացրած կաթը կամաց-կամաց կպնդանա:

5. Լցնել բանկայի մեջ և պահպանել սառնարանում:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել