Life.panorama.am-ը գրում է.
Հարկավոր է վերցնել մի փոքրիկ կտոր կոճապղպեղ, 5 կիտրոն, 4-5 պճեղ սխտոր, 2 լիտր հանքային ջուր:
Կիտրոնները պետք է քամել, իսկ քամված մասերը պահել առանձին տարայում: Կիտրոնի հյութի մեջ պետք է լցնել քերած սխտորն ու կոճապղպեղը և հարել բլենդերով:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ https://life.panorama.am/hy/news/2018/09/04/lemon/774018
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել