Պատրաստման եղանակ
- Կիտրոնները եռացնում ենք այնքան, մինչև կարողանանք հեշտությամբ փայտիկը մեջը մտցնենլ։ Վերջիններս կտրում ենք, կորիզները հանում և հովացնում։
- Այնուհետև կեղևով լցնում ենք բլենդերի մեջ և մանրացնում։
- Շաքարավազն ու ջուրը դնում ենք մարմանդ կրակին և եփում, մինչև համասեռ զանգված ստանանք։ Այս ամենից հետո ավելացնում ենք կիտրոնները և եփում։
- Ահա և վերջ։ Համեղ ջեմը պատրաստ է:
Իսկ Դուք երբևէ կիտրոնի ջեմ պատրաստե՞լ եք
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել