Բաղադրամասեր
-
500 գ սունկ շամպինիոնին՝
-
500 գ հավի կրծքամիս,
-
50 գ սոխ,
-
50 գ պանիր,
-
50 գ կարագ,
-
50 գ ալյուր,
-
200 գ կաթ,
-
ձեթ,
-
աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
-
Հավի կրծքամիսը տապակել մինչև դարչնագույն դառնալը, այնուհետև պատրաստել սոխառած, վրան ավելացնել մանր կտրտած սունկ և կտրտած կիսաեփ հավի կրծքամիսը:
-
Ալյուրը լցնել տապակը, 1 - 2 րոպե հետո ավելացնել կարագը և կաթը, եփել 5 րոպե:
-
Ստացված զանգվածը լցնել հավի կրծքամսի և սունկի վրա, վրան քերել պանիրը: Դնել ջեռոցը 180՞ տակ և թողնել 15 րոպե:
-
Պատրաստի ժուլիենը մատուցել տաք վիճակում:
-
Ֆրանսիացի խոհարարը նշեց նաև, որ համային լավ որակ ստանալու համար կարող եք կաթի հետ խառնել 50-60 գրամ սպիտակ լավ որակի գինի:
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanoc.am/hy/post/iskakan-fransiakan-julieni-baxadratomsy-fransiaci-xoharari-koxmic-5
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել