Բաղադրիչներ
- շաքարավազ - 1 բաժակ
- ալյուր - 1 բաժակ
- ձու - 4 հատ
- վանիլին - 1 տուփ
Պատրաստման եղանակ
- Սպիտակուցներն առանձնացնում ենք դեղնուցներից։

- Սպիտակուցները դանդաղ հարում ենք, ապա կամաց-կամաց ավելացնում ենք շաքարավազն ու վանիլինը։

- Շարունակելով հարելը՝ ստացված պինդ զանգվածին գդալ-գդալ ավելացնում ենք դեղնուցային զանգվածը։

- Ավելացնում ենք մաղով անցկացրած ալյուրն ու զգուշորեն խառնում ենք։

- Ստացված խմորը լցնում ենք կարագապատ ձևամանի մեջ և 20-25 րոպե թխում ենք 190-200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։

- Պատրաստ լինելուց հետո բիսկվիթը ջեռոցից հանում ու թողնում ենք, որ սառչի։

- Բիսկվիթը պատրաստ է։

Այն կարելի է օգտագործել որպես տորթի հիմք, պատել ցանկացած կրեմով ու վայելել։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել


