Life.panorama.am-ը գրում է.

Խմորը
Տարայի մեջ 2 ճաշի գդալ տաք ջուր, կես թեյի գդալ շաքարավազ և 2 թեյի գդալ խմորիչի փոշի լցնել, խառնել և սպասել, մինչև խմորիչը պղպջակներով պատվի:

Մեկ այլ տարայի մեջ 225 գ ալյուր, 1 թեյի գդալ աղ լցնել, ավելացնել խմորիչով զանգվածը, խառնել, փափուկ խմորի մեջ ձիթապտղի յուղ լցնել, կրկին խառնել ու սպասել մեկ ժամ:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել