Շատերն են սովոր օգտագործել սպիրտի թրջոցը, սակայն այն կատեգորիկ արգելված է ջերմություն ունենալու դեպքում։
Իսկ քացախի հիման վրա պատրաստած թրջոցը կարող եք անել անգամ ջերմություն ունենալու դեպքում։
Բաղադրատոմսը կարող եք տեսնել ստորև։
Բաղադրիչներ
2 կարտոֆիլ,
1 ճաշի գդալ քացախ։
Պատրաստման ընթացքը
Կարտոֆիլը հարկավոր է քերել քերիչով։
Նրանից հյութ քամել։
Ավելացրեք քացախ։
Փաթաթեք թանզիֆով (մի քանի շերտ) և 2 ժամ դրեք կոկորդին։
Եղեք առողջ։
Զգուշացում. ցանկացած առողջական խնդրի դեպքում դիմեք բժշկի, մի զբաղվեք ինքնաբուժությամբ: Ժողովրդական միջոցներ կիրառելուց առաջ խորհրդակցեք մասնագետի հետ, այլապես կարող եք վնասել ձեր առողջությունը:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել