Սերմնահեղուկն այն բաներից մեկն է, առանց որի մարդկությունը չի կարող շարունակել գոյություն ունենալ։ Սակայն ամեն տարի այդ կարևոր ռեսուրսը դեգրադացվում է, քանի որ վատանում են դրա որակն ու քանակը։ Դրա դեմ պայքարի միջոցները մինչև վերջ ուսումնասիրված չեն, սակայն կան մի շարք հանգամանքներ, որոնց վրա այնուամենայնիվ կարելի է ազդել։
Գոյություն ունի ապրանքների մի շարք, որոնց բացակայությունը ճաշացանկից կարող է խիստ բացասական ազդեցություն ունենալ սերմնահեղուկի որակի վրա։ Ահա այն 7 մթերքը, որոնք պետք է անպայման ներառել ճաշացանկում․
- Լոլիկ
- Ընկույզ
- Դդմի սերմեր
- Ոսպ
- Հապալաս
- Ջուր
- Սև շոկոլադ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել