Հայաստանում արդեն աճեցվում է բրոկոլի, ուստի հայտնվել է մեր շուկայում, և պետք է դրանից օգտվել:
Այս հրաշագործ կաղամբը լի է վիտամիններով, իսկ վիտամին C-ն 2,5 անգամ գերազանցում է նարնջինը:
Այդ գանձը պահպանելու համար հարկավոր է բրոկոլին ճիշտ պատրաստել: Այն պետք է գցել եռացող աղով ջրի մեջ ու եփել 4-5 րոպեից ոչ ավելին:
Համեղ չէ, գիտեմ)) Համ տալու համար խորհուրդ եմ տալիս պատրաստելուց հետո քերել պարմեզան կամ մեր լոռին: Պանրին շատ լավ է սազում:
Հատկապես խորհուրդ կտայի մամաներին պատրաստել երեխաների համար: Ընտիր է նաև սննդակարգին հետևողների համար:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211838009320084&set=a.3010420373950.2126205.1065695874&type=3&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել