Բաղադրիչներ
- հաց սպիտակ - 4 կտոր
- ձու - 4 հատ
- խոզապուխտ - 4 շերտ
- պանիր քերած - 1/2 բաժակ
- մաղադանոս - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Զգուշությամբ կտրում ենք հացերի վերև մասը,ապա փոքրիկ դանակով հանում մեջի խմորը: Նույնը կատարոմ ենք մյուս հացերի հետ:
Հացերի մեջ առաջացած փոսիկների մեջ դնում ենք մեկական շերտ խոզապուխտ, վրան կոտրում մեկական ձու, ապա շաղ տալիս մանրացված կանաչին և քերած պանիրը: Ծածկում ենք հացի կտրված վերին շերտով, ապա փաթաթում ենք հացերը ֆոլգայի մեջ: - Տեղափոխում ենք ջեռոց 10-15րոպեով մինչև ձուն եփվի, իսկ պանիրը հալչի:
Լցոնված հացիկներ ը մատուցում ենք անմիջապես:
Բարի ախորժակ
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%AC%D6%81%D5%B8%D5%B6%D5%BE%D5%A1%D5%AE-%D5%B0%D5%A1%D6%81%D5%AB%D5%AF%D5%B6%D5%A5%D6%80/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել