Բաղադրիչներ
- ձու - 3 հատ
- լոլիկ - 2 հատ (միջին)
- ձիթապտուղ սև - 6-7 հատ (առանց կորիզ)
- մայոնեզ - 1 թ/գդ
- պանիր - 20գր
Պատրաստման եղանակ
- Խաշում ենք ձուն եռացող ջրի մեջ 10 րոպե, զգուշորեն կեղևազրկում, որպեսզի չվնասենք սպիտակուցը, բաժանում երկու մասի և հանում մեջի դեղնուցը:
- Փոքրիկ խորանարդիկներով կտրատում ենք պանիրը, լոլիկը և ձիթապտուղը, խառնում ենք իրար և ավելացնում մայոնեզը:
- Ստացված միջուկով լցոնում ենք ձվի սպիտակուցները:
- Ապա վրան լցնում ենք քերիչով անցկացրած դեղնուցը:
- Եվ ահա մեր լցոնված ձուն պատրաստ է:
Մատուցելուց առաջ զարդարում ենք լցոնված ձուն համեմի տերևով կամ ձիթապտղի կլոր շերտով :
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել