Սննդատեսակների շատ յուրահատուկ համադրություններ, որոնք կարող են արմատապես փոխել սննդային նախընտրությունները
  • Սմբուկ և մեղր

Սմբուկը տապակիր, վրան մեղր լցրու և մատուցիր:

2. Ելակ և վարունգ


Այս պարզ համադրությունն իդեալականորեն հարմար կլինի ամառային թեթև աղցանի, թարմացնող լիմոնադի համար: Հրաշալի համ ունի:

3. Միս և հատապտուղով ջեմ

Միջին տապակվածության հյութեղ սթեյքի վրա լոռամրգի սոուս լցրու, կհիանաս:

4. Արքայախնձոր և կապույտ բորբոսով պանիր


Այս երկու բաղադրիչները փոխազդում են բարձրագույն մակարդակով, հեշտությամբ համադրվում են:

5. Մուգ շոկոլադ և բազուկ

Աննման համադրություն է: Բազուկով աղցանի վրա մի քիչ քերած սև շոկոլադ լցրու, չես ափսոսա: Կամ բազուկով մուրաբա պատրաստիր՝ մուգ շոկոլադ ավելացնելով:

6. Սուրճ և աղ

Սուրճի իրական շատ գնահատողներ դրան մեկ պտղունց աղ են ավելացնում:

Աղը սուրճի համը փափկեցնում է, դառնությունը վերացնում է:

7. Սեխ և խոզապուխտ

Սա ավանդական իտալական համադրություն է:

8. Պաղպաղակ և թթու վարունգ


Ճարպը և շաքարն անհրաժեշտ են էներգիայի համար, աղը՝ բջջային նյութափոխանակության և արյան նորմալ շրջանառության պահպանման համար:

9. Մրգային աղցան և աղացած չիլի


Մեքսիկական ուտեստ է, հրաշալի համ ունի: Նման համադրության համար առավել հարմար են մանգոն և անանասը:

10. Սև խավիար և սպիտակ շոկոլադ

Բրիտանացի անվանի խոհարար-ալքիմիկոս Հեսթոն Բլյումենտալը գործնականում ապացուցեց, որ այս համադրությունն առավելագույնս հաջող է:

11. Ելակ և բալզամիկ սոուս

Քաղցրի և թթվի համադրությունն առույգացնող էլիքսիր է, որը նաև ցածր կալորիական է:

12. Միս և շոկոլադ

Մեքսիկացիները հյութեղ միսը եփում են շոկոլադի սոուսով, գետնանուշով, քնջութով և համեմունքներով:

13. Մուգ շոկոլադ և կետչուպ

Պարզվում է՝ մուգ շոկոլադում լոլիկի նոտաներ կան, իսկ տոմատի սոուսն ուժեղացնում է դրանք՝ հարստացնելով սիրելի քաղցրավենիքի համը:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել