Եթե ուսումնասիրենք ազգային վիճակագրական ծառայության կողմից հրապարակված տվյալները, ապա կտեսնենք, որ 2017 թվականի հունվար-փետրվար ամիսներին Հայաստանում արտադրվել է 2,048.4 տոննա պանիր։
Համեմատելով այս ցուցանիշը մեկ տարի վաղեմություն ունեցող արդյունքների հետ՝ կտեսնենք, որ արտադրության ծավալները աճել են 2.9%-ով։ Միևնույն ժամանակ կաթի արտադրությունն աճել է 0.7%-ով և կազմել 57,485.9 հազար լիտր։
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1857405451191260&set=a.1475332372731905.1073741827.100007654697428&type=3&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել