Վերջերս Ճապոնիայի տարածքում շատ տարածված են հում մսով տորթերը, հայտնում է gogetnews.info-ն:
Այդպիսի տորթեր են առաջարկում մի քանի ռեստորաններ, որտեղ դրանք զարդարում են մոմերով և տոնական գրություններով:
Բայց խոհարարները զգուշացնում են, որ այդպիսի տորթերը հում վիճակում ուտել, իհարկե, չի կարելի: Դրանք պետք է մասնատել, հետո դուր եկած մասը պատրաստել որոշակի պայմաններում:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել