Անհրաժեշտ է.

1. Մեկ հավկիթի սպիտակուց:

2. Մեկ ճաշի գդալ կարմիր գինի:

3. Մեկ ճաշի գդալ մեղր:

4. Մեկ բաժակ մանրեցված կանաչ թեյ՝ առանց հավելումների:

Այպիսով, գինին փոքր-ինչ տաքացրեք և վերջինիս ավելացրեք կանաչ թեյը:

Առանձին տարրայի մեջ խառնեք հավկիթի սպիտակուցը և մեղրը: Եթե ձեր մաշկը չափազանց չոր է, ապա սպիտակուցը փոխարինեք դեղնուցով:

Դիմակից հետո անպայման օգտագործեք խոնավեցնող քսուք:

Ցանկալի է այս դիմակն օգտագործել 2-3 շաբաթվա մեջ 1-2 անգամ, այնուհետև 1-2 ամսվա ընթացքում 1-2 անգամ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել