Անհրաժեշտ է.
1. Մեկ հավկիթի սպիտակուց:
2. Մեկ ճաշի գդալ կարմիր գինի:
3. Մեկ ճաշի գդալ մեղր:
4. Մեկ բաժակ մանրեցված կանաչ թեյ՝ առանց հավելումների:
Այպիսով, գինին փոքր-ինչ տաքացրեք և վերջինիս ավելացրեք կանաչ թեյը:
Առանձին տարրայի մեջ խառնեք հավկիթի սպիտակուցը և մեղրը: Եթե ձեր մաշկը չափազանց չոր է, ապա սպիտակուցը փոխարինեք դեղնուցով:
Դիմակից հետո անպայման օգտագործեք խոնավեցնող քսուք:
Ցանկալի է այս դիմակն օգտագործել 2-3 շաբաթվա մեջ 1-2 անգամ, այնուհետև 1-2 ամսվա ընթացքում 1-2 անգամ:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.facebook.com/photo.php?fbid=139316169576950&set=a.135631156612118.1073741828.135620303279870&type=1
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել