Իտալական սերուցք պատրաստելու բաղադրատոմսLife.panorama.am-ը գրում է.

Իտալական սերուցք պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

1 բաժակ շաքարավազ,

1 բաժակ ջուր,

2 բաժակ ելակ,

սառույց,

սերուցք 10–15%,

լցոնած սերուցք,

սոդայաջուր:

Պատրաստման եղանակը՝

Պատրաստել ելակի օշարակ: Կաթսայի մեջ ավելացնել շաքարավազը, ջուրը, ելակը: Դնել գազօջախին և եռացնել 20 րոպե: Մանր մաղով անցկացնել օշարակը և թողնել սառչի:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել