Կիվին օրգանիզմը պաշտպանում է քաղցկեղից ու սրտի հիվանդություններիցLife.panorama.am-ը գրում է.

Կիվիի օգտագործումը լավ է անդրադառնում օրգանիզմի վրա՝ պաշտպանում է այն քաղցկեղից, սրտանոթային հիվանդություններից:

Այս միրգն իրենից շատ ավելին է ներկայացնում, քան ուղղակի խմորեղենիի զարդարանք: Լավ նորություն կիվի սիրողների համար՝ այս միրգը հարուստ է օգտակար բաղադրիչներով, վիտամիններով, հաղորդում է Times of India-ն:

Դրա մեջ կա վիտամին A, E ու C: Վիտամին C-ն  հակաօքսիդանտ է, որը օրգանիզմը պաշտպանում է ազատ ռադիկալներից ու սրտանոթային հիվանդություններից:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել