Life.panorama.am-ը գրում է.
Իտալական խոհանոցի մասին խոսելիս մարդ առաջինը մտածում է պիցցայի և, իհարկե, պաստայի մասին: Միայն իտալական խոհանոցի կերակրատեսակների պատրաստման ոլորտում հմտացած մարդիկ չէ, որ կարողանում են նորովի պատրաստել և մատուցել այն:
Ներկայացնում ենք մի տեսանյութ, որում ցուցադրվում է սպագետին նորովի պատրաստելու մի եղանակ:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2016/05/13/spageti/480232
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



