Բաղադրիչներ
- 3 ճաշի գդալ բրնձի ալյուր
- 2 թեյի գդալ մեղր
- 1 թեյի գդալ սերուցք
Խառնեք բոլոր բաղադրիչները մինչև միատարր զանգված դառնալը: Քսեք դիմակը դեմքին, պարանոցին և դեկոլտեի հատվածին: Պահեք այդպես 30 րոպե, հետո լավ վլացեք ջրով, ավելի լավ կլինի հանքային ջուր օգտագործեք:
Խորհուրդ է տրվում այս դիմակն օգտագործել շաբաթը մեկ անգամ, այն հարմար է մաշկի բոլոր տեսակների համար:
Ճապոնացիների գեղեցկության գաղտնիքը նրանց կենսախնդության մեջ է: Նրանք կարծում են, որ վատ տրամադրությունը թուլացնում է դիմադրողականությունը և կարճացնում է կյանքը: Այնպես որ ավելի հաճախ ժպտացեք:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել